Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

Lozinka



Registracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Suša u Brazilu: Poskupljuje kave u cijelom svijetu

Zbog suše u Brazilu, veæi dio potrošaèa širom svijeta mogao bi u narednih nekoliko tjedana osjetiti višu cijenu kave.


Plastièni otpad postaje vrijedan resurs

U ožujku 2013. Europska komisija svojim Zelenim dokumentom pokrenula je inicijativu za donošenje europske strategije o plastiènom otpadu u okolišu.


Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko puštena na slobodu!

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko puštena je iz zatvora. Zastupnici u parlamentu u petak su izglasali amandman na kazneni zakon koji je omoguæio njeno oslobaðanje.


Djevojku živu zakopali jer se viðala s momcima

Ugradu Kahta, u dijelu Turske nastanjenom Kurdima, otac i djed živu su zakopali 16-godišnju djevojku optuživši je da se tajno sastajala s muškarcima, prenose agencije. Tijelo Medine Memi pronaðeno je mjesec dana nakon što je prijavljen njezin nestanak, u jami u dvorištu obiteljske kuæe, u kojoj je bila vezana u sjedeæem položaju.


Haiti: Broj poginulih popeo se na 212.000

Broj mrtvih od posljedica potresa 12. sijeènja na Haitiju dosegao je brojku od 212.000 osoba, prema najnovijim podacima koje je u objavio haiæanski premijer Jean-Max Bellerive na amerièkoj tv postaji CNN. - Imamo više od 200.000 mrtvih.


Kaos u Haitiju: Oni koji su preživjeli potres sada umiru od gladi i žeði

Zraèna luka u prijestolnici Port-au-Princeu zbog teških ošteæenja i ogranièenih kapaciteta nije u moguænosti primiti veæi broj zrakoplova odjednom što izaziva dodatne probleme u dostavi pomoæi, ali i bijes meðu stanovništvom koje je u znak prosvjeda truplima poèelo blokirati ulice.


Srbijanski mediji emotivno o Kosovu

Naslovnice svih tiskanih medija u Srbiji danas su posveæene Kosovu, a neke od njih zorno predoèavaju bujicu emocija koja je zapljusnula pripadnike sedme sile nakon proglašenja neovisnosti južne srpske pokrajine.


Afganistan prvi priznao Kosovo

Afganistan je prva država koja je priznala neovisnost Republike Kosovo. Podržavamo odluènost naroda i priznajemo neovisnost Kosova, rekao je Sultan Ahmad Baheen, glasnogovornik afganistanskog ministarstva vanjskih poslova prema amerièkoj agenciji AP.


U nedjelju kosovska neovisnost, Srbija unaprijed poništila takvu odluku

Iako kosovski premijer Hasim Thaqi nije objavio datum proglašenja neovisnosti Kosova, svi nagaðaju da æe se to dogoditi u nedjelju, 17. veljaèe. Novinarske ekipe okupirale su Prištinu, a inauguraciju srbijanskog predsjednika Borisa Tadiæa zasjenili su prosvjedi protiv kosovske neovisnosti.


Proglašenje kosovske neovisnosti EU æe "primiti na znanje"

Ministri vanjskih poslova Europske unije "primit æe na znanje" oèekivanu odluku kosovskih vlasti o neovisnosti Kosova, a odluka o njegovu priznavanju bit æe prepuštena svakoj državi èlanici pojedinaèno, rekli su u petak izvori u slovenskom predsjedništvu EU.


Srbija bira novog predsjednika

U Srbiji su jutros u sedam sati poèeli predsjednièki izbori, a birališta æe biti otvorena do 20 sati. Pravo glasa ima ukupno 6.708.697 graðana, a otvoreno je ukupno 8.481 biraèkih mjesta.


Tošini roditelji ne žele kazneni progon vozaèa Touarega

U Makedoniji je u tijeku istražni proces u sluèaju prometne nesreæe u kojoj je 16. listopada poginuo Toše Proeski. Tijekom davanja iskaza istražnom sucu, Tošini roditelji Domnika i Nikola Proeski rekli su kako ne traže odštetu, niti žele kazneni progon vozaèa Touarega Georgija Georgijevskog.


Od ponoæi na granici sa Slovenijom šengenski režim

OD PONOÆI æe Slovenija na svojim granicama prema Hrvatskoj primjenjivati šengenski režim.To znaèi da æemo od sada pri ulasku u Sloveniju morati imati karton u koji æe se udarati žig o prelasku granice.


Kadijeviæ mirno spava

General Veljko Kadijeviæ, posljednji ministar obrane SFRJ, od 2001. uživa u umirovljenièkom životu u Moskvi, ima službeni status izbjeglice od 2005. i ne zanima ga Haaški sud, potjernica Hrvatske i Interpola. Sve je to rekao u posebnoj emisiji RTS-a “Upitnik” u utorak kasno naveèer.


Šešelj pozvao haaški sud da ga osudi

Voða srpskih radikala Vojislav Šešelj u èetvrtak je na poèetku svog suðenja pozvao Haški sud da ga zbog njegove nacionalistièke ideologije osudi na najveæu moguæu kaznu, poruèivši da æe to samo osnažiti ideologiju stvaranja velike Srbije i ujedinjenja svih Srba.


Posljednje vijesti
Tjedna anketa

Kalendar
Svibanj 2024
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Vrijeme

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2017 UnReal Network. Obrađeno u 0.10 sekunde.