Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

Lozinka



Registracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Iskon.Startup - prvi telekom startup program u Hrvatskoj

Zagrebaèki inkubator poduzetništva (ZIP) i Iskon potpisali su ugovor o meðusobnoj suradnji kojim Iskon postaje jedan od kljuènih partnera prvog poslovnog inkubatora u Hrvatskoj.


HP se žali na namještanje poslova King ICT-u

Hewlett Packard se krajem prošle godine požalio predstavnicima Europske komisije i amerièkog veleposlanstva u Zagrebu na povlašteni položaj King ICT-a u dobivanju poslova, javlja Jutarnji list.


Online kupuje èak milijun hrvatskih graðana

Broj hrvatskih graðana, koji kupuju pomoæu interneta, u 2009. godini prešao je broj milijun, a i u kontinuiranom je porastu. Unatoè tome, redovitu kupnju obavlja ih tek èetvrtina.


Laptop iz Marks-Spencera

Žene vole svratiti u Marks-Spencer po omiljene krpice, no nikad do sad nije im palo na pamet da æe tamo nabavljati i hardver. Trgovina je odluèila lansirati svoj vlastiti netbook, i to u pravim ženskim bojama.


Prodaje se JadrankaKosor.com

Koliko je porasla popularnost premijerke Jadranke Kosor najbolje svjedoèi neobièna aukcija koja je 8. sijeènja pokrenuta na stranicama http://www.aukcije.hr.


Google odlazi iz Kine?

Internetski div Google mogao bi ukinuti svoje poslovanje u Kini, nakon što su hakeri napali elektriènu poštu Googlea – Gmail kineskih aktivista za ljudska prava, prenosi BBC.


Najtraženiji pojmovi u prošloj godini

Predstavljamo Vam top 10 najtraženijih pojmova u 2008. godini na UnReal Network Web Imeniku.


Pola milijuna fotografija sa MySpacea na BitTorrentu

Datoteka velièine èak 17 gigabajta, koja sadrži oko pola milijuna privatnih slika skinutih s MySpace profila, pojavila se na The Private Bayu, popularnom BitTorrent siteu za razmjenu torrenta.


Nagradne.com – novi portal na hrvatskom web prostoru

Nagradne.com novi je portal na hrvatskom web prostoru. Tu možete pronaæi informacije o aktualnim offline i online nagradnim igrama, kao i popis humanitarnih akcija koje su u tijeku.


Microsoft napokon zapoèinje s reorganizacijom

Promjene se poduzimaju kako bi se odgovorilo na kritike da je kompanija postala optereæena birokracijom, što je dovelo do komunikacijskih problema i kašnjenja proizvoda.


Tele2 nije ispunio obaveze

Treæi hrvatski mobilni operater tvrtka Tele2 nije u roku od šest mjeseci ispunila obvezu poèetka obavljanja telekomunikacijskih usluga i djelatnosti iz dodijeljene im koncesije za mobilnu telefoniju, utvrdili su nadzornici Hrvatske agencije za telekomunikacije tijekom struènog nadzora u toj tvrtki.


Koliko vremena provodimo pred raèunalom?

Odrasle osobe u Velikoj Britaniji u životu provedu do 130000 sati sjedeæi pred raèunalom ili televizorom, pokazalo je novo istraživanje.


Siemens bi mogao otpustiti i do 10.000 djelatnika

Der Spiegel navodi “visoko rangiranog predstavnika zaposlenika” koji je rekao da održan hitan sastanak na kojem se raspravljalo o buduænosti tri gubitaška odjela Siemensa: Logistike i sklapanja, Odjela za pružanje informatièko-telekomunikacijskih usluga SBS i Telekom jedinice Com


Slovenci protiv zabrane Internet stranice koja pljuje po Hrvatima

Vodeæi slovenski struènjaci za nove medije ocijenili su spornom inicijativu puèkog pravobranitelja koji je jednu popularnu internet stranicu prijavio policiji zbog širenja rasizma i nesnošljivosti i zatražio njenu blokadu.


“Jednu veliku s mlijekom, molim...”

Godišnji su veæ odavno završili (ili su barem trebali), škola poèinje sutra, predavanja na fakultetima za koji tjedan što znaèi da uskoro više neæe biti vremena za duge, opuštajuæe i traèerske kave. Ili hoæe?


Posljednje vijesti
Tjedna anketa

Kalendar
Ožujak 2024
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Vrijeme

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2017 UnReal Network. Obrađeno u 0.12 sekunde.