Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

LozinkaRegistracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Tina Katanić zbog pornića iskorištena
22. Svibanj 2015, 00:27
I predstavnici policije, upoznati su s postojanjem ovoga uratka, u kojem jedna žena, nečija kći, djevojka i prijateljica biva iskorištena od strane muškaraca, koji zadovoljavaju vlastiti ego.
Više o ovoj temi:
22.05.2015 » Tina Katanić o seks skandalu: Osjećam se poniženo


Tina Katanić o seks skandalu: Osjećam se poniženo

Je li to doista ona? Mnogi su se pitali nakon što je na redakcijski mail stigla vijest o seks snimci naše poznate manekenke. Tina Katanić se za Dnevnik.hr sada se i oglasila o drami koju proživljava.


Slučajnost ili s namjerom? Na Instagramu Snježane Mehun osvanula gola fotografija

Instagram ima striktna pravila oko objavljivana golotinje pa postoji mogućnost i da je iz tog razloga uklonjena u rekordnom roku jer se na fotografiji vide i njezine gole grudi


Hrelja u Saboru: Čovječe, staklopuhači će umrijeti ako piju vodu

Saborski zastupnik HSU-u Silvano Hrelja, ujedno i šef stranke koja čini vladajuću Kukuriku koaliciju, založio se danas u Saboru da se i na radnom mjestu dopusti konzumacija alkohola.


Poduzetnici koji nisu prilagodili poslovanje mobilnim trendovima bilježe lošije rezultate

Najnovija istraživanja u SAD-u i Velikoj Britaniji pokazuju da 45 posto malih i srednjih poduzeća (SME) uopće nema web stranice, što je začuđujuće visoka brojka.
Još je zanimljivije da je samo 6 posto SME-ova koji su shvatili važnost vlastitih web stranica iste prilagodilo mobilnim korisnicima. Procjenjuje se da zbog toga „gube“ i do 60.000 američkih dolara godišnje.


Suša u Brazilu: Poskupljuje kave u cijelom svijetu

Zbog suše u Brazilu, veći dio potrošača širom svijeta mogao bi u narednih nekoliko tjedana osjetiti višu cijenu kave.


Država kroz predstečajne nagodbe 2013. otpisala 892 milijuna kuna dugova

Tijela državne uprave i trgovačka društva u većinskom vlasništvu države tijekom 2013. godine u riješenim postupcima predstečajnih nagodbi otpisali su ukupno 892,6 milijuna kuna, što čini 31,2 posto ukupnih potraživanja koja su imali prema 594 dužnika koji su lani sklopili nagodbe, pokazuju podaci Ministarstva financija predstavljeni na konferenciji za novinare.


Jelena Karleuša: Srbi su govna!

Jelena Karleuša ponovo udara nisko. Prvo je otvoreno stala u obranu Doris Dragović, da bi sada zbog hrvatske pjevačice uvrijedila svoj narod. Kada je Doris izjavila da je na njenom koncertu u Areni bilo 5.000 ljudi, a bilo je 1.500, JK je otvoreno uzela u odbranu.


Žrtve svećenika osuđenog za pedofiliju: Don Nedjeljko je žrtve najčešće zlostavljao za vrijeme svete ispovijedi

Crkveni sud u Zadarskoj nadbiskupiji završio je postupak protiv svećenika don Nedjeljka Ivanova, te je sudski vikar don Zdravko Katuša u petak novinarima potvrdio da su don Nedjeljka proglasili krivim za pedofiliju. Predsjednik HBK i zadarski nadbiskup msgr. Želimir Puljić u petak nije htio razgovarati o ovoj temi, a žrtvama pedofilije poslao je pismo u kojem im je ponudio duhovnu i psihološku pomoć.


Iskon.Startup - prvi telekom startup program u Hrvatskoj

Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP) i Iskon potpisali su ugovor o međusobnoj suradnji kojim Iskon postaje jedan od ključnih partnera prvog poslovnog inkubatora u Hrvatskoj.


Mladen Bajić odlazi, ime nasljednika još se taji

Novi glavni državni odvjetnik svakako neće biti nitko od Bajićevih zamjenika, niti ministar pravosuđa Orsat Miljenić o čemu se dosad spekuliralo u medijima, sve je što nam je naš sugovornik htio reći o Bajićevom nasljedniku


Veliko testiranje učinka matičnih stanica

U 11 europskih zemalja počinje testiranje mogućnosti korištenja matičnih stanica u tretiranju posljedica srčanog udara.


Plastični otpad postaje vrijedan resurs

U ožujku 2013. Europska komisija svojim Zelenim dokumentom pokrenula je inicijativu za donošenje europske strategije o plastičnom otpadu u okolišu.


Dobre strane ljute hrane

Ljuto nas uvijek podsjeća na nešto egzotično, no zapravo bi se trebali potruditi i uvrstiti što više ljute hrane u svoj jelovnik


Od Grudnjaka i Gačica do Apatije: najsmješnija imena mjesta u Hrvatskoj

Od Gačica do Apatije kraći je put nego što mislite, ali ovoga puta ne mislimo na prokletstvo zvano život, već na samo neka od neobičnih imena naselja u Hrvatskoj.
Za Babinu Gredu, Generalski Stol i Sv. Petar u Šumi smo svi već čuli, ali Hrvatska nudi znatno više neobičnih imena, koja odaju bogatu kulturnu predaju i svojim nas arhaičnim i danas prilično smiješnim nazivima vraćaju u neka davna vremena, kada se život ljudi okretao oko domaćih životinja, geografskih karakteristika i intimnih dijelova ženskoga tijela. Ah, kakva su to vremena bila…


Markić miri desnicu; Karamarko: Ne može ona vući konce

Na desnici su se podijelili u dva bloka i međusobno se žestoko optuživali. No Željka Markić zna da to znači rasipanje glasova pa za izbore za Europski parlament želi ujediniti dvije sukobljene koalicije koje predvode HDZ i HDSSB.


Posljednje vijesti
Tjedna anketa

Kalendar
Srpanj 2017
PonUtoSriČetPetSubNed
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Vrijeme

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2014 UnReal Network. Obrađeno u 0.41 sekunde.