Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

Lozinka



Registracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Žrtve sveæenika osuðenog za pedofiliju: Don Nedjeljko je žrtve najèešæe zlostavljao za vrijeme svete ispovijedi

Crkveni sud u Zadarskoj nadbiskupiji završio je postupak protiv sveæenika don Nedjeljka Ivanova, te je sudski vikar don Zdravko Katuša u petak novinarima potvrdio da su don Nedjeljka proglasili krivim za pedofiliju. Predsjednik HBK i zadarski nadbiskup msgr. Želimir Puljiæ u petak nije htio razgovarati o ovoj temi, a žrtvama pedofilije poslao je pismo u kojem im je ponudio duhovnu i psihološku pomoæ.


Na Haitiju devetero Hrvata, traga se za troèlanom obitelji

Središte glavnog grada Port-au-Princea gotovo je potpuno uništeno. Grad je u mraku, a ljudi su na ulicama i nemaju se gdje skloniti. Oèevici govore o kaosu, leševima na ulicama i ljudima koji rukama kopaju po ruševinama tragajuæi za preživjelima.


Ubojici Kristine Šušnjare odreðen jednomjeseèni pritvor

ISTRAŽNOM sucu Županijskog suda u Splitu oko 17 je sati priveden krvnik nesretne Kristine Šušnjare, Triljanke brutalno ubijene ovog vikenda. Istražni sudac Stanko Grbavac Pezelju je odredio jednomjeseèni pritvor.


Hrvatski alpinist pronaðen mrtav

Pri zadnjem preletu talijanskog helikoptera iznad usjeka u koji se strmoglavila lavina pilot je uspio doæi blizu stijena te je elisa otpuhala snijeg i otkrila tijelo.


Istraga pokazala da tijela vatrogasaca na Kornatu nisu micana

Istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Branko Iviæ potvrdio je jutros kako je u sklopu istrage o kornatskoj tragediji, zatvorene za javnost, savjetnica šibenskoga Županijskog suda Silvija Maleš juèer u Zadru saslušala dvojicu pripadnika Gorske službe spašavanja (GSS) u Zadru, Sinišu Primožiæa i Nevena Zriliæa.


Krvoproliæe na zagrebaèkoj Trešnjevci

Dvije su osobe ubijene, a jedna je teško ranjena u sumanutoj pucnjavi koja se sinoæ u 20.20 dogodila u parku preko puta autobusne stanice na križanju Selske i Rovinjske.


Poginuo Toše Proeski

Makedonski pjevaè Toše Proeski poginuo je jutros oko 6 sati u prometnoj nesreæi kraj Nove Gradiške, u sudaru kamiona i osobnog vozila Toureg makedonskih registarskih oznaka. Automobil je išao u smjeru Zagreba.


13-godišnjak umro tijekom treninga

Trinaestogodišnji Mateo Vajagiæ iz Varaždina preminuo je juèer u varaždinskoj Opæoj bolnici oko 18 sati, nakon što mu je pozlilo oko 16.40 tijekom redovitog popodnevnog treninga 2. škole nogometa NK Varteks


Sedmero putnika ozlijeðeno u naletu vlaka na kamion kod Osijeka

Sedmero putnika te vozaè šlepera èeških registarskih oznaka ozlijeðeni su u juèerašnjem naletu putnièkog vlaka na kamion na cesti Èepin – Ivanovac u blizini Osijeka.


Bivši deèko nastrijeljene djevojke pronaðen mrtav

Splitska je policija danas prijepodne pokraj ceste Bogdanoviæi-Divojeviæi pronašla beživotno tijelo 22-godišnjeg Tomislava Baldiæa iz Kaštel Starog, koji je juèer rano ujutro u Kaštel Novome nastrijelio bivšu djevojku, 20-godišnju Marinu Petkoviæ, koja se još uvijek bori za život u splitskoj bolnici.


Mladiæ zbog prekida pokušao ubiti djevojku

Jutros oko 4 sata u Kaštel Novom dogodila se tragedija kada se bivši mladiæ 20-godišnje djevojke došuljao do njene kuæe i na nju ispalio nekoliko hitaca. Portal Index.hr neslužbeno doznaje da se radi o Marini Petkoviæ.


Smiljan: Stradao pirotehnièar

Radeæi na razminiranju na podruèju Smiljana u blizini rodne kuæe Nikole Tesle jutros je smrtno stradao pirotehnièar tvrtke LMBS iz Zagreba.


Troje mrtvih u sudaru kamiona i autobusa

Na ravnom dijelu državne ceste D2 izmeðu sela Donji Meljani i Bistrice sinoæ u 20.20 sati dogodila se stravièna prometna nesreæa u kojoj su, prema neslužbenim izvorima, poginule tri osobe, desetak je teže, a dvadesetak lakše ozlijeðenih.


Zagreb: Ubijen zbog parkirnog mjesta za invalide

Zbog sukoba oko korištenja parkirnog mjesta za invalide ispred stambene zgrade u Novom Zagrebu, juèer je ubijen 37-godišnji Želimir Teloniæ, a teško su ranjeni 29-godišnji Zoran S. i njegova djevojka Sanja B., izvijestila je zagrebaèka policija.


Križevci: Orobljena benzinska postaja

Zasad nepoznati razbojnik orobio je noæas oko 2,35 sati benzinsku postaju križevaèkog poduzeæa “Panprodukt” u mjestu Bojnikovcu, uz državnu cestu Zagreb-Križevci, priopæila je danas koprivnièko-križevaèka Policijska uprava. Pod prijetnjom oružjem prisilio je prodavaèa da mu preda novac iz blagajne, nakon èega je pobjegao.


Posljednje vijesti
Tjedna anketa

Kalendar
Svibanj 2024
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Vrijeme

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2017 UnReal Network. Obrađeno u 0.08 sekunde.