Zadnje traženi pojmovi

Nositi kamen u snu - traženo 7 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

slobodanka panic - traženo 116 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

curu - traženo 102 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

w84.org - traženo jednom

Linkovi: 0

Kategorije: 0

the cooler - traženo 97 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Prevoz klavira

Naslov
Prevoz klavira
Kategorija
Srbija / Europa / Svijet
Povezano sa
Selidbe
Korisnik
milos87popovic
Klikovi
5
Dodano
28.02.2015.
U selidbe teških stvari spadaju selidbe stvari pojedinačno težih od 120kg. U teške terete spadaju: klaviri, pianina, TA peći, sefovi, pekarska oprema, rashladne vitrine, kase, teški komadi nameštaja. Takvi tereti zahtevaju iskusno rukovanje,adekvatnu opremu i tehniku za njihovo nošenje i prevoz. Selidbe teških tereta ja ozbiljan i opasan posao pa je naša preporuka prepustiti takve terete u ruke stručnjaka,zato što posledice neiskusnog rukovanja mogu biti kobne.
Ime kontakta
Milos

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

Istaknuto

Komadi.Com

15.05.2004.

Jesi li komad? :) Pošalji fotografiju, saznaj i upoznaj druge komade!

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top