Zadnje traženi pojmovi

Otkup - traženo 166 puta

Linkovi: 16

Kategorije: 0

engleski - traženo 332 puta

Linkovi: 19

Kategorije: 0

rudi - traženo 68 puta

Linkovi: 6

Kategorije: 0

ka - traženo 12 puta

Linkovi: 1666

Kategorije: 47

casino - traženo 114 puta

Linkovi: 11

Kategorije: 0

GRAND RESTORAN GASTRO i sala za svečanosti Zadar

Naslov
GRAND RESTORAN GASTRO i sala za svečanosti Zadar
Kategorija
Restorani / Gastronomija / Društvo
Korisnik
GRAND RESTORAN GASTRO
Klikovi
1
Dodano
21.02.2017.
Sa željom da stvorimo ugodno i pristupačno mjesto za obiteljska slavlja, poslovne susrete, marendu ili ručak gradimo poslovni centar GASTRO-ZADAR u sklopu kojeg se nalazi restoran Gastro i banket restoran GRAND.

Restoran Gastro ima 120 sjedećih mjesta u prizemlju i isto toliko na terasi restorana, te 50 sjedećih mjesta na katu restorana u dvorani "Panorama" sa kojeg se pruža pogled na grad i otoke. Na katu se nalazi i terasa sa panoramskim pogledom sa 120 sjedećih mjesta
Ime kontakta
Ivana

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top